کباب بختیاری توی فر

                                                                                                                                   

  مواد لازم

گوشت مرغ تکه شده: یک عدد مرغ
زعفران دم کرده: نصف لیوان
پیاز خرد شده: ۱ عدد
آب لیمو:۲ ق غ 
ماست:نصف استکان
روغن: مقداری 
نمک  : به میزان لازم



 ۱.گوشت مرغ تکه شده را درون یک ظرف در دار ریخته و سپس همه مواد را به آنها اضافه می کنیم. نیم ساعت تا یک ساعت استراحت می دهیم تا گوشت مرغ مزه دار شود.



۲.تکه های مرغ را به سیخ های چوبی می زنیم.
می تونید وسط تکه های مرغ پیاز و فلفل دلمه ای بذارید.






۳. مرغ ها را توی فر گذاشته، به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه و۲۰ دقیقه دیگه با دمای  ۲۴۰ درجه می گذاریم تا پخته شوند. 
حتمأ این دما ها و زمانشون رو رعایت کنید تا کباب های ترد و خوشمزه ای داشته باشید.




نکات:
لازم به ذکر است که کباب ها آب می اندازند.ونیازی نیست تا بخار شدن آبشون، توی فر بگذارید. چون کباب ها خشک می شوند واز دهن می افتند.
یه نکته دیگه اینکه باید تا داغ هستند سرو بشوند.  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر