سینه مرغ گریل شده

سینه مرغ گریل شده



مواد لازم برای ۲ نفر


سینه مرغ : ۴ تیکه نازک

روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
پودر آویشن: نصف قاشق غذا خوری
اب لیمو: نصف قاشق  غذا خوری
اورگانو( پونه کوهی): مقداری برای پاشیدن
فلفل سیاه:  به میزانی که دوست دارید تند باشه
نمک: به میزان لازم

سینه مرغ  قسمتی از مرغ می باشد که معمولا طرفدار زیادی ندارد . ولی با این دستور پخت  ساده میتونید با سینه مرغ  یک غذای خوشمزه  و سریع درست کنید.





۱. با چاقو  سینه مرغ را  به صورت  ورقه های  نازک می بریم. 









  ۲. سینه های ورقه شده را درون یک ظرف گذاشته و همه مواد را به آن اضافه می کنیم. نیم ساعت درون یخچال می گذاریم تا مواد به خورد مرغ برود.  








۳. کف ماهی تابه را فقط چرب می کنیم. ومی گذاریم تا کمی داغ شود. سپس ورقه های سینه را در کف ماهی تابه  با حرارت متوسط  کباب می کنیم.   فقط در حدی که هر دو طرف تیکه ها کمی کبابی یا طلایی شوند. هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه نیاز به پخت دارد.
نکته:  سینه های مرغ   مثل میگو اگر زیاد روی حرارت بمانند  سفت می شوند پس نیاز به پخت زیادی ندارند.


می تونید با پلو سفید یا با نون ساندویچی  به همراه گوجه و خیار شور سرو کنید.

    

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر