سوفله قارچ و اسفناج

سوفله اسفناج و قارچ

مواد لازم
اسفناج خردشده: ۲ تا ۳ لیوان
قارچ: ۱۵ عدد متوسط
 پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
پیازبرای سرخ کردن اسفناج: ۱ عدد متوسط 
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد برای سس
کره: ۲ق غ
آرد :۱ ق غ سر خالی
شیر: ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد( زرده و سفیده جدا)
پودر آویشن: ۱ ق چ
نمک و فلفل: به میزان لازم




۱.کره و آرد را روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا  کمی تفت بخورد و خامی آرد از بین برود.


۲. شیر را به  آرد و کره تفت داده شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.بعد از ۵ دقیقه که هم زدیم و یکدست شد از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود



۳.وقتی مخلوط آرد کمی خنک شد، زرده ها را اضافه و هم می زنیم، و کنار می گذاریم. تا مراحل بعدی را انجام دهیم.






۴.پیاز را خرد شده را در روغن زیتون تفت می دهیم تا نرم شود و سپس اسفناج را می ریزیم و  ۱۰ دقیقه با هم تفت می دهیم نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.




۵.قارچ ها را خرد کرده و در روغن  زیتون با حرارت تقریبا بالا سرخ می کنیم. تا آب قارچ ها بخار شود. چون قارچ اب می اندازد برای همین از قبل آنها را حرارت می دهیم. آویشن، نمک و فلفل  هم اضافه می کنیم.





۶. قارچ واسفناج  تفت داده شده را با سس آرد قاطی می کنیم. 




۷.سفید ها را با همزن می زنیم تا سفت شود و به مخلوط بالا اضافه و کمی قاطی می کنیم.






۸.مخلوط را درون ظرف ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم.


۹.  ودر فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه در طبقه وسط می گذاریم.فر را از قبل باید گرم کنیم.



نوووش جووووووووووون


۱ نظر: