ترشی کلم و بادمجان و هویج


ترشی ۴ ماهه 

مواد لازم
گل کلم: نصف یک سر
بادمجان: ۲ عدد
هویج: ۴ عدد متوسط
سیر : ۲ بوته
سرکه : یک و نیم لیتر
نمک: ۱ ق غ
فلفل سیاه:۱ ق غ
نعناع خشک: ۱ ق غ
ترخون: ۱ ق غ
پودر کرفس : ۱ ق غ( و یا۳ تا۴ شاخه کرفس تازه هم میتونید استفاده کنید) 
ادویه مخصوص ترشی: ۲ ق غ
( ادویه ترشی: که حاوی  گلپر، میخک، فلفل سیاه آسیاب نشده و چند تا ادویه دیگه ست) 

۱.گل کلم، هویج ، بادمجان ها را شسته و خرد می کنیم. و به مدت ۱ تا ۲ روز در جایی قرار می دهیم تا کاملأ خشک  شوند.


 ۲.بعد از خشک شدن سبزیجات؛ درون یک ظرف بزرگ که خشک باشد و البته چرب هم نباشد، سرکه را می ریزیم. و همه افزودنی ها را از جمله: نعناع خشک، پودر کرفس، نمک، فلفل سیاه، ادویه ترشی و سیر پوست گرفته رابه سرکه اضافه می کنیم.
   

 ۳. هویج، گل کلم، بادمجان را درون قابلمه حاوی سرکه ومواد افزودنی ریخته و با مواد مخلوط می کنیم.




۴. ظرف هایی که می خواهیم ترشی را درونشان بریزیم باید خشک، تمیز وصد البته چرب هم نباشند.از شیشه خیار شور و یا ظرف های در دار دیگه می توانید استفاده کنید.


۵. وقتی مواد را درون ظرف ها ریختیم روی درآنها یک کیسه پلاستیکی کشیده وسپس در آنها را محکم می بندیم. وبه مدت۴ تا ۵ ماه در یک گوشه گذاشته تا ترشی رسیده شود.


این ترشی رو من یک بار قبلأ درست کردم وخیلی عالی شده بود. درست کردنش خیلی ساده ست فقط باید نکاتی که گفته شده رو رعایت کنید حتمأ نتیجه خوبی می گیرید.






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر