۲. خمیر را باز کرده و با یک قالب گرد از خمیر فرم های گرد در می آوریم.
۳. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط بادام و سفیده روی خمیر می ریزیم. به طوری که ۲ تا ۳ سانتی متر دور خمیر، از مخلوط ریخته نشود.
۴. آلو را ورقه کرده و روی مخلوط بادام و سفیده وسط خمیر می چینیم.
. میوه های دیگری مثل هلو، زردآلو، گیلاس را هم می توان به جای آلو بکار برد.
۵. و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم.
۶. خامه را ۲۰ دقیقه در فریزر گذاشته تا کاملأ سرد باشد. و سپس وانیل و کمی شکر در خامه ریخته و با همزن زده تا سفت شود.بعد از سفت شدن خامه، پنیر را به خامه اضافه و خیلی کوتاه باهم میزنیم.
روی تارت پودر شکر پاشیده و کرم خامه و پنیر را روی تارت می ریزیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر