تیرامیسو





 تیرامیسو  رو می شه هم با زرده تخم مرغ درست کرد هم بدون زرده. ولی به نظر من تیرامیسو با زرده تخم مرغ خیلی خوشمزه تر میشه.

مواد لازم برای تیرامیسو کوچک                    مقدار لازم برای تیرامیسو بزرگ

پنیر ماسکارپونه:  ۱۵۰ گرم( یا ۴ قاشق غذاخوری)           ۳۰۰ گرم
بیسکویت لیدی فینگر: ۱۰عدد                                         ۲ بسته  
زرده تخم مرغ: ۲ عدد متوسط                                       ۴ عدد متوسط
خامه زده شده: یک لیوان پر                                           ۵۰۰ گرم
شکر: یک  قاشق غذا خوری                                           ۲ ق غ
قهوه  ساده، آماده و سردشده: ۲ قاشق                           ۲ لیوان 
چایخوریحل شده در یک فنجان آب داغ
وانیل: نصف قاشق چای خوری                                       ۱ ق چ
پودرکاکائو: ۱ ق غ                                                       ۴ ق غ




۱. زرده، شکر و وانیل را در یک ظرف فلزی می ریزیم. و ظرف را درون یک ظرف دیگری که حاوی آب باشد گذاشته و روی حرارت می گذاریم( روش بن ماری). و مرتب با قاشق هم میزنیم  تا ته نگیرد و کرم رنگ و کش دار شود.بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.روش رزماری برای این است که به طور غیر مستقیم مواد را حرارت دهیم. 



۲.پنیر ماسکارپونه را با یک قاشق غذاخوری شیر خوب هم می زنیم تا یک دست شود.




۳.و سپس پنیر ماسکارپونه را به مخلوط زرده سرد شده اضافه و مخلوط می کنیم.





۴.بیسکویت لیدی فینگر را خیلی کوتاه درون قهوه سرد شده می زنیم. برای اینکه بیسکویت خیلی سریع قهوه را به خودش جذب می کند.پس فقط در حدی که رویه بیسکویت کمی خیس شود.نباید قهوه به درون بیسکویت ها جذب شود.

۵. نیمی ازتعداد بیسکویت های آغشته به قهوه را کف ظرف می چینیم. و سپس  نصفی از کرم پنیر و زرده را روی بیسکویت ها می ریزیم.






۶. روی کرم را پودر کاکائو می پاشیم.






۷. روی پودر کاکائو خامه زده شده را پهن میکنیم.



۸. روی خامه زده شده بیسکویت های آغشته به قهوه را می چینیم و دوباره روی بیسکویت ها به ترتیب کرم پنیر و زرده، خامه زده شده و پودر کاکائو را میریزیم. وبه مدت چندین ساعت درون یخچال می گذاریم.  وسپس برش می دهیم.
البته توصیه من این است که تیرامیسو را یک روز قبل درست کنید. 


من بیسکویت لیدی فینگر رو نصف کردم و دور دسرچیدم.







در این عکس شابلون هویه کاری را روی تیرامیسو گذاشتم و سپس روی آن پودر کاکائو پاشیدم .






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر