کیک کره آلمانی






کیک کره 
آلمانی


مواد لازم برای خمیر
آرد: ۵۰۰گرم
خمیر مایه: ۴۲ گرم
شکر: ۳۰گرم
نمک:کمی
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
شیر گرم:    ۴ /۱  لیتر یا کمی بیشتر از نصف لیوان 

مواد برای روی کیک
کره:۱۵۰ گرم
شکر: ۷۰ گرم
بادام ورقه شده: ۵۰ گرم
پودر شکر: ۱ قاشق


این کیک خیلی ساده است. لازم نیست اصلا بترسید ودیگه این که من خودم مواد رو نصف کردم وکیکم رو درست کردم چون تعدادمون زیاد نبودبرای بادام ورقه شده هم می تونید بادام رو چند ساعت بخیسونید و بعد پوست بادامها رو بگیرید و سپس ورقه کنید. البته خلال بادام هم شاید بد نباشه.

۱.
خمیرمایه را در ظرفی می ریزیم، کمی شکر و شیر گرم به آن اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. سپس آنرا به مدت ۱۵ دقیقه در یک جای گرم می گذاریم.

۲.
بعد ازاین زمان، خمیرمایه کمی پف می کند. خمیرمایه پف کرده را به آرد اضافه می کنیم. از طرف دیگر،  کره آب شده ، شکر،و تخم مرغ را در ظرفی مخلوط می کنیم. این مخلوط را به آرد و خمیرمایه می افزاییم و خوب با دست مخلو ط می کنیم. حال خمیر یکدست شده را با پارچه تمیز یا دستمال کاغذی پوشانده ودر جای گرم به مدت ۴۵ دقیقه آرام می گذاریم تا ور بیاید.

۳.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود. در ظرف مخصوص فر، کاغذ کیک پزی می گذاریم و یا کف آن را چرب می کنیم. سپس خمیرمان (که کاملا پف کرده) را در ظرف فر پهن می کنیم.

۴.
با انگشت روی تمام خمیر با فاصله، چاله های کوچک ایجاد می کنیم و سپس کره را به صورت مکعب های کوچک در آورده و در این چاله ها جا می دهیم. روی تمام سطح خمیر شکر می پاشیم. همچنین بادام های ورقه شده را روی سطح خمیر پخش می کنیم. ظرف حاوی خمیر را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه می گذاریم تا روی آن طلایی شود.
بعد از پخت و سرد شدن کیک، روی آن پودر شکر می پاشیم.     نوش جوون ...


خمیر آماده برای استراحت دادن




زیاد شدن حجم خمیر بعد از ۴۵ دقیقه استراحت



 حتما کره ها را داخل خمیر فرو کنید





پاشیدن شکر و خلال بادام یا بادام ورقه شده



دمای فر 200 درجه و مدت پخت 25 دقیقه
نوووش جووووون







کلمات کلیدی: کیک کره  کیک  کیک آلمانی
keik cake cake kare keike kare cake kare almani cake almani









                                               

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر