پاناکوتا با ژله



 کرم پاناکوتا با ژله

مواد برای دو لیوان
مواد برای ژله
آب:        یک و نیم لیوان
تمشک و یا توت فرنگی:     ۵ عدد
پودر ژلاتین:      یک و نیم قاشق چای خوری
شکر:    در حدی که شیرین شود
آب لیمو:     چند قطره


۱. تمشک، شکر و آب را روی حرارت می گذاریم. در حین جوشیدن با قاشق تمشک ها را له می کنیم.

۲.آب لیمو را اضافه می کنیم وترشی و شیرینی ژله را تنظیم می کنیم.

۳. در آخر پودر ژله را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم و سریع از روی حرارت بر می داریم.خوب که پودر ژله حل شد از صافی رد می کنیم تا ژله کاملا صافی داشته باشیم.


۴.ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و۳ ساعت در یخچال می گذاریم تا  سفت شود.
من ژله رو توی لیوان ریختم.  و لیوان رو به صورت کج توی یه قابلمه گذاشتم و بعد توی یخچال گذاشتم برای اینکه فرم ژله کج بشه.


مواد برای کرم پاناکوتا 

خامه:   ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
شیر:      نصف پیمانه(۱۰۰گرم)
شکر:     در حدی که شیرین شود
پودر ژلاتین :  ۲ قاشق چایخوری  
وانیل: نصف قاشق چایخوری




۱.خامه،شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم. تا جوش بیاید وشکر هم حل شود. و سپس وانیل را اضافه می کنیم.



۲.و در آخر پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم.و مرتب هم می زنیم و سریع از روی حرارت بر می داریم.




۳.خوب که پودر ژله حل شد از صافی رد می کنیم. 




۴. بعد از ولرم شدن آن را روی ژله آماده شده (ژله ای که ۳ ساعت در یخچال بوده وسفت شده)  می ریزیم.و در یخچال ۴تا ۳ ساعت می گذاریم تا سفت شود.
 من چند دانه انار رو روی ژله گذاشتم و بعد پاناکوتا رو روی ژله ریختم در آخر توی یخچال گذاشتم.





۲ نظر:

  1. این خیلی خوبه!!!!خدا یه وقت آزاد عنایت کنه حتما می درستمش.

    پاسخحذف
  2. ممنون از نظرت. امیدوارم درستش کنی و خوشت بیاد.

    پاسخحذف