پیراشکی




پیراشکی پیراشکی 

مواد لازم برای ۱۸ عدد
آرد: ۲۵۰ گرم
خمیرمایه: ۲۱ گرم
شیر: ۸۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۲۰ گرم
کره آب شده: ۳۰ گرم
نمک :یه ذره
وانیل: نصف قاشق چایخوری

 موادبرای پیراشکی پخته
شکر: ۱۰۰ گرم

مرحله ۱
ابتدا در ظرف تقریبا بزرگی آرد رامی ریزیم.  وسط آرد را چال می کنیم، خمیر مایه، نصف قاشق شکر، وشیر گرم راوسط آرد می ریزیم. بدون اینکه مایع در وسط ارد پخش شود کمی با قاشق پلاستیکی ویا چوبی هم می زنیم، تااینکه مواد در مایع  در هم حل شوند.  کمی ارد روی مایع وسط ارد می پاشیم. روی ظرف را با دستمال کاغذی بزرگ ویا یک پارچه تمیز اشپز خانه پوشانده وبه مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم می گذاریم تا خمیر مایه کمی ور بیاید.

مرحله ۲
در ظرفی جداگانه کره آب شده، تخم مرغ، زرده تخم مرغ ،  وانیل ، و کمی نمک را باهم مخلوط می کنیم. این مخلوط رابه مخلوط ارد و خمیر مایه ور امده اضافه کرده وبا دست مخلوط می کنیم، تا خمیر یک دستی بدست اید. خمیر را با پارچه تمیز اشپز خانه پوشانده وبه مدت ۴۵ دقیقه در جای گرم گذاشته تا خمیر دو برابر شود یا ور بیاید.

مرحله ۳
خمیر ور آمده را روی یک تخته که از قبل آرد پاشیدیم به کمک دست  و وردنه  پهن می کنیم. ضخامت خمیرنباید خیلی کم باشد. با قالب گرد به خمیر پیراشکی فرم می دهیم. در یک سینی جداگانه یک دستمال پهن می کنیم، روی ان کمی ارد می پاشیم. خمیرهای فرم داده شده را در سینی گذاشته وروی انها را دوباره با یک دستمال می پوشانیم. ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم وسپس در روغن نسبتا داغ می گذاریم. هر طرف از پیراشکی ها را ۲ دقیقه سرخ میکنیم.

مرحله ۴
پیراشکی های سرخ شده را به شکر آغشته کرده وسپس نوش جوووون می کنید.




ریختن خمیرمایه، شکر، و شیر گرم  وسط آرد

پاشیدن آرد روی مخلوط خمیر مایه وسط آرد

ور آمدن  مخلوط خمیر مایه وسط آرد، بعد از ۱۵ دقیقه

خمیر بعد از اضافه کردن کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل و نمک

ورآمدن خمیر بعد از ۴۵ دقیقه استراحت

 گرفتن قالب گرد توسط لیوان

استراحت دادن  فرم های گرد خمیر به مدت ۱۵ دقیقه 

سرخ شدن در روغن داغ 

نوووووش جووووون


کلمات کلیدی: پیراشکی  پیراشکی آلمان
 pirashki  piraschki  pirashki almani   germani pirashki

۳ نظر: