رولت خامه ای

رولت خامه ای وشکلاتی

 

رولت خامه ای

مواد لازم برای ۱۰ عدد  برش رولت

آرد:   ۷۵ گرم
تخم مرغ:   ۲ عدد بزرگ
شکر:    ۵۰ گرم
اب گرم:    ۲ قاشق
وانیل :    نصف قاشق چایخوری
بکینک پودر:    نصف قاشق چایخوری 
پودر کاکاو برای پاشیدن روی رولت :  ۱ قاشق مربا خوری
مواد داخل رولت:
خامه: ۱۰۰ گرم
پودر شکر: مقداری که خامه کمی شیرین شود
وانیل: نصف قاشق چای خوری
اب لیموتازه :۲ قطره
گردو خرد شده: ۵۰ گرم
شکلات :۱قاشق غذاخوری

۱.
سفیدهای تخم مرغ را با نصف شکر با همزن برقی می زنیم تا سفت شود.
۲.
زرده ها را به همراه وانیل و آب گرم هم می زنیم تا حدی که کف کنند، سپس بقیه شکر را به  مخلوط زرده ها اضافه  می کنیم دوباره هم می زنیم تا کرم رنگ شود.
۳. 
در این مرحله بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم. بتدریج آرد وبکینک پودر رابه مخلوط زرده ها اضافه می کنیم و هم می زنیم.
۴.
 سفیده زده شده با شکر را در مخلوط آرد می ریزیم. به آرامی در یک جهت با موادمخلوط می کنیم. سپس مواد را روی کاغذ شیرینی پزی که از قبل چرب شده ریخته و پهن می کنیم. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم .البته باید فر را یک رب ساعت قبل روشن کنیم تا گرم شود.برای فرم گرفتن  کیک باید بعد از پختن، کیک را سریعا یعنی وقتی که داغ است رول  کنیم.بعد کنار می گذاریم تا سرد شود.  لازم به ذکر است که کیک نبایدخشک باشد بلکه باید نرم و اسفنجی باشد.

مواد داخل رولت
۱.
خامه ، پودر شکر، وانیل، و آب لیمو را با همزن می زنیم تاحدی که حجم آن زیاد و سفت شود. بهتر است که خامه کاملا سرد باشد تا حین هم زدن، خامه به کره تبدیل نشود( من معمولا خامه رو قبل از زدن  یک رب ساعت توی فریزر می زارم تا کاملا سرد باشه )
۲.
در این مرحله کیک رول شده را باز می کنیم. نصف خامه زده شده را روی آن پهن می کنیم. وگردو های خرد شده را هم روی خامه پخش می کنیم. دوباره کیک را رول می کنیم. بقیه خامه زده شده را روی رول می ریزیم. روی آن پودر کاکاوو می پاشیم. چند ساعت در یخچال می گذاریم و سپس آن را برش می دهیم.


 
مخلوط شدن زرده ها، وانیل، اب گرم، و نصف شکر

افزودن آرد و پکینک پودر به مخلوط زرده ها 

مخلوط شدن آرد و زرده ها


سفیده تخم مرغ  زده شده با نصف شکر


اضافه شدن سفیده زده شده  به مخلوط ارد و زرده

ریختن در ظرف حاوی کاغذ فر



مدت پخت :۱۵ تا ۲۰ دقیقه، درجه  حرارت: ۱۸۰ درجه

رول کردن کامل کیک بلافاصله بعد از در اوردن از فر یعنی وقتی که کیک داغ است، برای اینکه کیک فرم بگیرد



بعد از سرد شدن  رول را باز می کنیم، آن را برعکس کرده و خامه را درون ان بریزیم

رول کردن  کیک حاوی خامه زده شده وگردو

روی رول را  با خامه زده شده مپوشانیم ودر یخچال میگذاریم 


نووووش جووووووون


کلمات کلیدی: رولت  رولت خامه رولت شکلات
rolet rollet rollet khame rulet

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر